trouwerij
 
 
trouwerij vertaling Nederlands-Engels.
The royal wedding was a magnificent occasion. De bruiloft zal in het voorjaar plaatsvinden. The wedding will take place next spring. huwelijk, huwelijksvoltrekking, huwelijkssluiting, trouwerij, trouw, bruiloft. Gerelateerd aan trouwerij. bruiloft bruiloftsfeest huwelijksfeest trouwfeest trouwpartij huwelijk huwelijksvoltrekking huwelijkssluiting trouw verwante termen.
Puzzelwoordenboek TROUWERIJ.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 8 puzzelwoorden gevonden voor TROUWERIJ. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
Trouwerij 3 definities Encyclo.
de trouwerij zelfst.naamw. Uitspraak: truw'ri' Verbuigingen: trouwerijen meerv. officiële trouwplechtigheid, of de hele dag waarop je trouwt Voorbeeld: het dagschema van de trouwerij van de kroonprins'Synoniem: huwelijk 1. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/trouwerij.: feest van mensen die trouwen vb: er was een trouwerij in de kerk Synoniemen: bruiloft trouwpartij.
trouwerij WikiWoordenboek.
feest rond het aangaan van een huwelijk. We zijn gisteren naar een trouwerij geweest. Het woord trouwerij staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd trouwerij herkend door.
Synoniemen van trouwerij; ander woord voor trouwerij synoniemen.net.
zoekspoor: ontsmet geaccidenteerd ontsmetten trouwerij. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: woordverbanden van trouwerij grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: ANW WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.:
TrouwerijRegelen.nl De Online Trouwgids.
IN HET BUITENLAND. Trouwerijregelen is opgezet om wat duidelijkheid te scheppen in de organisatie van je trouwerij. Waar moet je aan denken, met wie kun je contact opnemen, wanneer moet je alles organiseren. Trouwerijregelen.nl helpt je stap voor stap door de planning heen en geeft op deze site een stappenplan aan wanneer je alles het beste kunt regelen.
Trouwerij in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Vertaal trouwerij. Vertaal trouwerij van Nederlands naar Engels. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. Uitgebreide vertaling voor trouwerij Nederlands in het Engels. trouwerij de v zelfstandig naamwoord. de trouwerij bruiloftsfeest; huwelijksfeest. the marriage; the wedding. marriage the zelfstandig naamwoord.
De Trouwerij in Sint-Niklaas met openingsuren Huwelijkslijsten.
Uw trouwdag is immers een dag vol emoties, een dag om te genieten, te koesteren, maar zeker ook om nog eens te herbeleven aan de hand van mooie fotos. Daarom legt De Trouwerij jullie mooiste dag vast in unieke, sfeervolle beelden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor trouwerij