eventplanner
 
 
Career Profile: Event Planner. closeicon.
Volunteer your time with a non-profit organization or another business like a catering company, florist, event designer, or another event planner. If you're' already planning events under another event company or planner, move into a position of authority and take on more responsibility.
eventplanner.be vakblad portaalsite voor opdrachtgevers van bedrijfsevenementen.
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben. De kerstballen hangen in de boom, Sinterklaas is terug naar Spanje en het nieuwe jaar knalt bijna binnen. Ook voor Kevin Van der Straeten is het feest. Zijn nieuwe boek EVENTPLANNER is aangekomen!
Event planner Vandersmissen Feestservice.
Dinner Dance Experiene. Jouw feest in de professionele handen van een event planner. Vandersmissen Feestservice gaat veel verder dan alleen maar eten op tafel. Beschouw ons als jouw persoonlijke en betrokken event manager die steeds klaar staat met frisse ideeën.
Eventplanner Uitgeverij Lannoo.
Zo leer je hoe je écht impact creëert met het organiseren van buitengewone evenementen, hoe je storytellingtechnieken uit Hollywood en growth hacking inzet, Van catering tot de meest vernieuwende eventtechniek: elk element komt aan bod. Kortom, EVENTPLANNER is een complete toolbox om van je evenement een succes te maken.
Vacatures voor Event Planner Glassdoor.be.
Vacatures voor een Event Planner. Functie Werkgever Locatie Salaris. Labeling Supply Planner. American Express Global Business Travel. Planner work pack specifier/scheduler. American Express Global Business Travel. Meeting Events Executive. InterContinental Hotels Group. Shutdown Planner / Work-pack specifier. Account Responsible Events.
Facelift voor Eventplanner TV Made in Antwerpen.
Pink Minds Media heeft zijn online magazine Eventplanner TV helemaal opgefrist. Het mediabedrijf uit Lint pikt daarmee in op de voelbare heropleving in de sector. De financiële crisis van de afgelopen jaren had ertoe geleid dat de ondernemingsbudgetten voor events onder druk stonden.
Enjoy wedding event planner Home.
Het gaat voor iedereen, groot of klein feest, om een zeer belangrijke dag en ook de beleving naar die dag toe moet met een goed gevoel gepaard gaan. Laat ons dus samen een koffie drinken en we bespreken jullie event!
bol.com Eventplanner, Kevin van der Straeten 9789401441056 Boeken.
Eventplanner is een complete leidraad voor alle aspecten die bij de organisatie van evenementen en feesten komen kijken: van de voorbereiding tot het evenement zelf en de evaluatie achteraf. Het boek zit boordevol praktische tips en handige checklists voor zowel zakelijke events als privéfeesten.
Eventplanner Geuensentertainment.
Wij zijn ter plaatse om alles te regelen zodat jijzelf je event ten volle kan beleven. Welke corporate events kan je door Geuens Entertainment organiseren? Onze planners gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Zolang klasse en creativiteit vooropstaan, zijn wij precies de eventplanner die je zoekt!
6 eigenschappen van een goede event planner: Cum Laude Events.
Of je nu zelf event planner wil worden of op zoek bent naar een toegewijde professional, het is belangrijk om deze zes eigenschappen op te speuren. Organisatorische skills: een must voor een event planner. Een event planner moet van elk detail op de hoogte te zijn en dat vraag veel organisatievermogen.
Eventplanner La Sensa Wedding Events.
Sfeer en beleving zijn onze uitgangspunten. Een bruiloft op het strand, een babyshower in de tuin, een businessdiner in het kasteel.Sinds 2008 organiseert, coördineert en ontwerpt La Sensa Weddings Events stijlvolle en exclusieve made-to-measure feesten in het binnen en buitenland vanuit België.
Bedrijf achter Eventplanner.be krijgt nieuwe naam: Pink Minds Media MediaSpecs.
Het mediabedrijf achter Eventplanner.be krijgt met Pink Minds Media een nieuwe naam. De groep Pink Minds Media brengt de mediakanalen Eventplanner en Healthlab, de activiteiten van het tv-productiehuis en de consultancy-afdeling voor doelgericht online marketing en tv-advies samen. Huidig directeur Kevin Van der Straeten blijft aan het hoofd van de groep.

Contacteer ons

Resultaten voor eventplanner