studie weddingplanner
 
 
Toffe opleiding: Weddingplanner Girlscene.
Wanneer je klaar bemt, ben je gediplomeerd weddingplanner. Het klopt dat hier niet een bepaald niveau als mbo of hbo aan hangt, maar zoals ik zeg, het is wel een heel stuk uitgebreider dan een workshop. Je bent er echt dik een jaar mee bezig en doet dus ook echt examens. Vergelijk het met een studie via de loi of nti en dergelijke.
Opleiding Wedding Planner Cursus als thuisstudie NHA.
Doorgaan met inschrijven van de cursus Wedding Planner. Selecteer variant van gratis proefles. Jouw bewaarde opleidingen. Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd. Onderstaand tref je een overzicht van jouw bewaarde opleidingen. Handig om te vergelijken of mail ze naar jezelf. Studie Studieduur Lesgeld.
Weddingplanner Syntra AB.
Ben je een organisator in hart en nieren en vind je het prachtig om feestjes een speciaal tintje te geven? Dan heb je het vast in je om weddingplanner te worden. Een weddingplanner organiseert huwelijksfeesten van A tot Z. Jij bent het contact tussen klant en leveranciers en je staat in voor de organisatie van trouwfeesten.
Weddingplanners International Opleiding Weddingplanner, Beroepsorganisatie Weddingplanners, Weddingplanners International, OWPN, BWPN.
Jaaropleiding wekelijks naar instituut. All-Round professional weddingplanner 7 september 2018. Wij zijn een autoriteit op het gebied van kennis overdracht in het vak weddingplanner dat. continue onderhevig is aan trends en veranderingen. Vakopleiding professioneel weddingplanner. Hét vakopleidingsinstituut voor professional weddingplanner.
Cursus Professioneel weddingplanner LOI.
De cursus Professioneel weddingplanner wordt afgesloten met een officieel LOI-examen. Examen doen waar en wanneer je wilt. Steeds meer examens kunnen iedere werkdag worden afgelegd op 16 verschillende locaties in Nederland. Je kunt dus meteen examen doen wanneer je er klaar voor bent, dat scheelt een hoop tijd. Je legt het examen digitaal af waardoor ook de uitslag snel bekend is. En heb je een keer een examen niet gehaald, dan kun je alsnog snel slagen voor een herexamen. Er zijn twee mogelijkheden om het examengeld te voldoen: per examen of een vast bedrag per maand. Kies je voor de laatste optie, dan profiteer je van een flinke korting. Het examengeld bedraagt 11000. Wanneer je kiest voor het betalen van een vast bedrag per maand aan examengeld, profiteer je van ongeveer 25% korting en betaal je 8400. Hiervoor mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer kosteloos worden afgelegd. Aanmelden voor examens. Tijdens de studie word je automatisch en op tijd geïnformeerd over deelname aan de LOI-examens: waar, wanneer en hoe laat ze worden afgenomen, hoeveel tijd je per onderdeel krijgt en hoe je je precies inschrijft.
Cursus Weddingplanner NTI door Vivian ter Huurne.
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home Cursussen Weddingplanner. Proefles doen Direct inschrijven. 50% korting Cadeau naar keuze. Als ik haar bruiloft plan. 50% korting Cadeau naar keuze. 50% Korting Cadeau naar keuze t.w.v. 75 jaar NTI: nu 50% korting. We helpen jou graag je dromen en ambities waar te maken. En omdat NTI 75 jaar bestaat, vieren we dat met hoge korting voor jou! Je ontvangt tijdelijk 50% korting op alle beroepsopleidingen en taalcursussen. Cadeau naar keuze. Bij NTI studeer je niet alleen op jouw moment, maar rust je ook lekker even uit op jouw moment. Verwen jezelf met de producten van Rituals, pak een filmpje in de bioscoop, maak de lekkerste tosti's' klaar met jouw eigen grill of pak een dagje dierentuin. Even je studie op pauze en volop genieten van jóuw moment.
Cursus Wedding planner De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
In deze erkende cursus leiden we je in korte tijd op tot een allround weddingplanner. Als weddingplanner zorg je ervoor dat de trouwdag perfect verloopt. Of het nu een eenvoudige, traditionele bruiloft is of een driedaags feest op een geweldige locatie: jij weet het te regelen.
Weddingplanner worden snel en gemakkelijk in een stappenplan.
Misschien ontstaat er dan wèl een dialoog, waar uit je nog iets leert? En wij bouwen al tijdens je studie méé aan je portfolio! Zodat je straks heel sterk kan starten aan je carrrière als weddingplanner! O ja, wij begeleiden jou ook van A tot Z bij jouw eindopdracht.

Contacteer ons

Op zoek naar studie weddingplanner?