bruidspaar
 
 
Wat je niet tegen het bruidspaar moet zeggen ThePerfectWedding.nl.
Misschien willen ze wel een huis kopen of hebben ze een ander doel, maar laat het woord baby nog maar even achterwege, want na al die stress voor de bruiloft wil het bruidspaar echt niet praten over een andere life change!
bruidspaar WikiWoordenboek.
Hoewel er in Nederland een aantal eisen wordt gesteld aan beide partners van het bruidspaar, heeft geen daarvan betrekking op het geslacht of de godsdienst van een van de partners. Het woord bruidspaar staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
bruidspaar Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bruidspaar DE bruidspaar EN bruidspaar ES. Definities op Encyclo.nl: bruidspaar 2x. Vertalingen bruidspaar NLFR. br y tsp a r.
Bruidspaar is woest over cadeau van slechts 125 euro RTL Nieuws.
De Britse gast naam is niet bekend was naar een trouwerij van een ex-collega geweest. Het bruidspaar had gevraagd om geld te storten, omdat zij al een tijdje samenwoonden en dus geen huisraad meer nodig hadden. 100 pond omgerekend zo'n' 125 euro vond de gast wel een gepast bedrag.
bruidspaar Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bruidspaar DE bruidspaar ES bruidspaar FR. Definities op Encyclo.nl: bruidspaar 2x. Vertalingen bruidspaar NLEN. bruid en bruidegom samen bridal couple.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: bruidspaar. br ui dspaar het; o; meervoud: bruidsparen 1 bruid en bruidegom, degenen die trouwen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor bruidspaar